Danish Body Therapy

FAQ

På denne side finder du ofte stillede spørgsmål og svar.

 
 

Hvornår er næste infomøde?


Info om kommende infomøder – både fysiske og online finder du på denne hjemmesides forside eller under – Info – Infomøder. 

 
 

Hvor afholdes infomøder?


Infomøder afholdes bl.a. i Herfølge og Odense, men de kan blive afholdt i flere danske byer og planen er, at Danish Body Therapy også vil brede sig til andre lande, så der vil således også være infomøder dér. 

 
 

Kan man passe sit arbejde, mens man er under uddannelse?


Ja, det vil man typisk kunne, idet der tilbydes hold på forskellige tidspunkter. Det meste af undervisningen på de fleste hold foregår oftest om aftenen mellem kl. 17.00 og 21.00. 

 
 

Hvem underviser på uddannelsen?


Grundlæggeren af Danish Body Therapy Kropsterapi (DBT-Kropsterapi), Kim Kristiansen er aktiv underviser på selve uddannelserne. Du vil således møde ham som underviser. Der udover er der andre dygtige undervisere tilknyttet  uddannelserne, som har en baggrund med kropsterapien m.m.

___________________

Hvad er forskellen på Danish Body Therapy Kropsterapi og de øvrige kropsterapeutiske uddannelser?

Danish Body Therapy Kropsterapi (DBT-Kropsterapi) lader de andre om at fortælle, hvad deres udgave indeholder, og så holder vi os til at fortælle om vores.

Danish Body Therapy Kropsterapi kan du læse om på denne hjemmeside, og du kan få info via Facebook-side og vores YouTube kanal. Det er meget omfattende, at skulle beskrive i korthed, fordi du får så meget med dig det år du er på uddannelsen.

Det kan meget anbefales, at du tilmelder dig et gratis, online infomøde på 1 times tid. Der vil du lære en del om hvad DBT-Kropsterapi er, og om hvad uddannelsen indeholder.

Skriv til os på:

info@danishbodytherapy.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret om holdstart og andre nyheder.