Our Coffee
You begin with a text, you sculpt information.
Brewing Equipment
Even if your less into design and more into content strategy.
Ekstra jomfruolivenolie
Hasso Red
KLIMA
Middelhavet
JORD
Skifer og granit
SORTER
30% Touriga Nacional, 30% Tinta Roriz, 20% Tinta Barroca og 20% field blend
HØSTDATO
september 2019
HØST
brugervejledning
ALDRING
I rustfri ståltanke i 15 måneder
AFTAPNING/LANCERING
maj 2021 | august 2021
ALKOHOL
13 %
TOTAL SURHED
4,9 g/L (vinsyre)
PH
3,58
PRODUKTION
42.000 flasker
VINFREMSTILLING
Diogo Lopes og Maria Susete Melo
Hasso white
KLIMA
Middelhavet
JORD
Skifer og granit
Druer
50% Rabigato, 20% Viosinho, 10% Arinto, 10% Gouveio, 10% Códega do Larinho
GENNEMSNITLIG VINGÅRDSALDER
10 år
HØSTDATO
september 2021
HØST
brugervejledning
ALDRING
I rustfri ståltanke i 9 måneder, hvoraf de 4 var med stav
AFTAPNING/LANCERING
juli 2022 | juli 2022
ALKOHOL
12,0 %
TOTAL SURHED
6,2 g/L (vinsyre)
PH
3.2
PRODUKTION
20.000 flasker
VINFREMSTILLING
Diogo Lopes og Maria Susete Melo
Kranemann 10 Years
Kranemann 10 Years
Vores 10 år gamle Kranemann portvin er lagret på gamle træfade i en gennemsnitlig periode på 10 år. Oxidationsprocessen fremmer udviklingen af dens farve og aroma. Denne portvin er murstensfarvet med komplekse aromaer, nødder og søde noter af honning og karamel er fremherskende. KLIMAMiddelhavet
JORD
Blanding af skifer og granit
SORTER
Blanding af traditionelle Douro-varianter
GENNEMSNITLIG VINGÅRDSALDER
30 år
HØST
Manuel i 18 kg kasser
ALDRING
Gennemsnit på 10 år
ALKOHOL
19,5 %
SUKKER
108 g/L
BAUMÉ SKALA
3.5
TOTAL SURHED
4,3 g/L (vinsyre)
PH
3,53
VINFREMSTILLING
Diogo Lopes og Anselmo Mendes
Kranemann 20 Years
Vores 20 år gamle Kranemann portvin er lagret på gamle træfade i en gennemsnitlig periode på 20 år. Oxidationsprocessen fremmer udviklingen af dens farve og aroma. Ravfarvet med mærkbar aromatisk kompleksitet og fremherskende mandel- og valnøddearomaer, denne port har en meget intens, afbalanceret og vedvarende fornemmelse i ganen.
KLIMA
Middelhavet
JORD
Blanding af skifer og granit
SORTER
Blanding af traditionelle Douro-varianter
GENNEMSNITLIG VINGÅRDSALDER
30 år
HØST
Manuel i 18 kg kasser
ALDRING
Gennemsnit på 20 år
ALKOHOL
19,0 %
SUKKER
126 g/L
BAUMÉ SKALA
4,6
TOTAL SURHED
5,3 g/L (vinsyre)
PH
3.22
VINFREMSTILLING
Diogo Lopes og Anselmo Mendes
96 Points – Gold, Decanter World Wine Awards 2020
92 Points – Wine Enthusiast 2020
92 Points – Silver, International Wine Challenge 2022
Kranemann Colheita 1999
Vores Kranemann Colheita 1999 er en unik portvin lagret på gamle træfade i en proces, der ligner den for tawny vine, men med druer fra en enkelt høst. Ravfarvet med aroma af nødder og krydderier, denne portvin er delikat og kompleks.
KLIMA
Middelhavet
JORD
Blanding af skifer og granit
SORTER
Blanding af traditionelle Douro-varianter
GENNEMSNITLIG VINGÅRDSALDER
30 år
HØSTDATO
september 1999
HØST
Manuel i 18 kg kasser
ALDRING
20 år (aftappet i 2019)
AFTAPNING/LANCERING
april 2019 og maj 2021
ALKOHOL
19,5 %
SUKKER
128 g/L
BAUMÉ SKALA
4.7
TOTAL SURHED
5,3 g/L (vinsyre)
PH
3.21
PRODUKTION
1230 flasker
VINFREMSTILLING
Diogo Lopes og Anselmo Mendes
91 Points – Robert Parker
Our Articles
It's content strategy gone awry right from the start.
Exploring Atlanta’s modern homes
- Posted by Admin
- 0 comments
Green interior design inspiration
- Posted by Admin
- 0 comments
Collar brings back coffee brewing ritual
- Posted by Admin
- 0 comments
When it’s about controlling hundreds of articles, product pages for web shops, or user profiles in social networks, all
Reinterprets the classic bookshelf
- Posted by Admin
- 0 comments