Hermed lidt om mig - grundlægger af Danish Body Therapy, Kim Kristiansen. 

Et af mine mottoer er 'If your dog can teach me anything, I'm interested'.

Jeg har gennem mere end 25 år løbende uddannet mig inden for mit felt, således at jeg i dag besidder en række kompetencer, der samlet bevirker, at Danish Body Therapy uddannelsen er dannet på et meget solidt grundlag af erfaring og viden om uddannelse inden for kropsterapi, træning, undervisningslære, og de psykologske faktorer knyttet dertil.

Jeg følger alle hold i større eller mindre grad, og følger dermed også med i din udvikling hen mod dit mål, som må være at lære en masse om hvordan du kan behandle og måske kan det være at blive selvstændig og generelt hjælpe andre samt udvikle dig selv på det personlige plan.

 

Hermed et udsnit af min baggrund:

 • D. 7. februar 2019 opstartede Hold 1 - Køge på Danish Body Therapy uddannelsen. Hold 2 - Køge opstartede d. 11. november 2019. Hold 3 starter op i Albertslund d. 1. april 2020. 
 • Fra september 2017 til september 2018 var jeg hjælpelærer på Totums 1-årige kropsterapeutiske uddannelse i København. 
 • I marts 2015 blev jeg uddannet kropsterapeut fra Totum - Skolen for Kropsterapi i København.
 • I 2012 afsluttede jeg en 2-årig uddannelse til Shiatsu Terapeut fra Center for Shiatsu i København. 
 • I 1993 blev jeg uddannet fysiurgisk massør hos El Samma i Roskilde. 
 • Jeg er derudover uddannet Fitnessinstruktør, Cross Fitness instruktør, Spinninginstruktør, Personlig Træner, Karateinstruktør, Exercise og Nutrition & Lifestyle coach (CHEK), Kostuddannelse (ProAcademy – Birgitte Nymann og Nikolaj Lehman), Z-Health (R og I phase). Jeg har uddannet mig til Danmarks første og eneste Trainer for lærere, pædagoger, forældre m.fl. inden for Brain Power Wellness, og jeg underviser i Brain Power Wellness- programmet.
 • Jeg har taget et hav af kurser inden for fitness, body/mind øvelsesformer og ernæring/livsstil. Jeg underviser i Energy Yoga som personlig, terapeutisk/medicinsk træning på vores adresser i Køge.
 • Kampkunst har fyldt en stor del af mit liv. I over 30 år trænede jeg Okinawa Goju-Ryu Karate-Do, og i de senere år har jeg trænet Brasiliansk Jiu-Jitsu. I forbindelse med min tid i karate var jeg bl.a. aktiv elite-/konkurrenceudøver, og har bl.a. været på Dansk Karate Forbunds ungdomslandshold, og har vundet sølv ved WM i Okinawa Goju-Ryu Karate-Do. Gennem tiden har jeg både som udøver og professionel karateinstruktør oparbejdet stor erfaring inden elitesportsarbejdet generelt.
 • Fra 1997-2001 tog jeg en læreruddannelse, og i 2006 bestod jeg en 1-årig suppleringsuddannelse i pædagogisk psykologi på cand. pæd. psyk. studiet på Danmarks Pædagogiske Universitet. 
 • Jeg har arbejdet med fitness som selvstændig (eget fitnesscenter), i offentlig regi (Køge Svømmeland – træning og behandling), i det private igen (Daværende Hard Work, som blev til fitness.dk, og nu hedder SATS).
 • Fra 2005 til 2014 var jeg som fuldtidsansat i Tune Idrætsforening som daglig leder af Center for Bedre Livskvalitet. Jeg har ydermere taget den grundlæggende lederuddannelse på CPH West og DGI’s lederuddannelse.
 • Samtidig med jeg underviser på Danish Body Therapy uddannelsen, så behandler jeg med Danish Body Therapy kropsterapi, og underviser i Energy Yoga. 

Jeg behandler også selv aktivt med Danish Body Therapy kropsterapi - primært i Køge. Mit speciale er udfordringer med stress, angst og sorg. Jeg har bl.a. selv i 2014 været maks. stressbelastet i en periode på ca. 9 måneder. Jeg mærkede mange af de symptomer en krop kan give, når stressen rigtig har fat. Jeg kom igennem det, og har lært en masse af den erfaring, som jeg fik i den periode. Jeg kan således rigtig godt forstå de udfordringer man som højt stressbelastet står med, og har redskaber til hvordan man så kommer videre. Denne erfaring og viden kommer mine klienter og studerende til gavn på Danish Body Therapy uddannelsen, hvor jeg underviser.

Mit andet speciale er rygudfordringer/rygsmerter. Da jeg var omkring 20 år fik jeg en rygskade, og gennem over 20 år gik jeg jævnligt til kiropraktor, for at kiropraktoren skulle fixe min ryg. Efter jeg i 2013 stiftede bekendskab med de unikke øvelser som der undervises i på Danish Body Therapy uddannelsen, der dels styrker hele kroppen og psyken, men også specifikt ryggen, så har jeg ikke været til behandling for min rygskade siden 2013 og er i dag smertefri. Jeg holder hele kroppen, og dermed også ryggen i god form gennem øvelser, og en bevidsthed om at bruge ryggen/kroppen m.m. mest hensigtsmæssigt. 

Hvis du vil høre mere om uddannelsen, så skriv til: info@danishbodytherapy.dk

Er du interesseret i en Danish Body Therapy behandling, så kan du bestille tid til kropsterapi hos mig på www.klinik-kropsterapi.dk - der er også en booking-knap på forsiden.

Ydermere tilbyder vores studerende elevbehandlinger.

Jeg glæder mig til at se dig på ét af vores hold eller til en behandling.

Med venlig hilsen

Kim Kristianen

Danish Body Therapy

 

 

 

 

 

 

 

X