fbpx

Hermed lidt om Danish Body Therapys grundlægger, Kim Kristiansen. 

Et af mine mottoer er 'If your dog can teach me anything, I'm interested'.
Jeg er født i 1971, og har gennem livet løbende uddannet mig, således at jeg i dag besidder en række kompetencer, der samlet set bevirker, at Danish Body Therapy uddannelsen er dannet på et solidt grundlag af erfaring, viden og uddannelse inden for behandling, træning, didaktik/undervisningslære, pædagogik/psykologi og ledelse.

Hermed et udsnit af min baggrund:

 D. 7. februar 2019 opstartede Hold 1 - Køge på Danish Body Therapy uddannelsen. Pt. opstarter vi hold i Køge og København. Hold 2 - Køge fra d. 28. oktober 2019. Hold 1 - KBH fra d. 28. marts 2020 på Prinsesse Marie Allé på Frederiksberg, Kreativ Yoga (weekendhold). 

Fra september 2017 til september 2018 var jeg hjælpelærer på Totums 1-årige kropsterapeutiske uddannelse i København. 

I marts 2015 blev jeg uddannet kropsterapeut fra Totum - Skolen for Kropsterapi i København.

I 2012 afsluttede jeg en 2-årig uddannelse til Shiatsu Terapeut fra Center for Shiatsu i København. 

I 1993 blev jeg uddannet fysiurgisk massør hos El Samma i Roskilde. 

  Jeg er derudover uddannet Fitnessinstruktør, Cross Fitness instruktør, Spinninginstruktør, Personlig Træner, Karateinstruktør, Exercise og Nutrition & Lifestyle coach (CHEK), Kostuddannelse (ProAcademy – Birgitte Nymann og Nikolaj Lehman), Z-Health (R og I phase). Jeg har uddannet mig til Danmarks første og eneste Trainer for lærere, pædagoger, forældre m.fl. inden for Brain Power Wellness, og jeg underviser i Brain Power Wellness - programmet.

Jeg har taget et hav af kurser inden for fitness, body/mind øvelsesformer og ernæring/livsstil. Jeg underviser i Energy Yoga som personlig, terapeutisk/medicinsk træning på vores adresser i Køge.

 Kampkunst har fyldt en stor del af mit liv. I over 30 år trænede jeg Okinawa Goju-Ryu Karate-Do, og i de senere år har jeg trænet Brasiliansk Jiu-Jitsu. I forbindelse med min tid i karate var jeg bl.a. aktiv elite-/konkurrenceudøver, og har bl.a. været på Dansk Karate Forbunds ungdomslandshold, og har vundet sølv ved WM i Okinawa Goju-Ryu Karate-Do. Gennem tiden har jeg både som udøver og professionel karateinstruktør oparbejdet stor erfaring inden elitesportsarbejdet generelt.

• Fra 1997-2001 tog jeg en læreruddannelse, og i 2006 bestod jeg en 1-årig suppleringsuddannelse i pædagogisk psykologi på cand. pæd. psyk. studiet på Danmarks Pædagogiske Universitet. Jeg har bl.a. erfaring fra undervisning på specialskoler, og derudover har jeg undervist flygtninge og udlændinge i 2 år på det daværende Køge Sprogcenter samt bestået faget sprogbeskrivelse på Danmarks Pædagogiske Universitet.

• Jeg har arbejdet med fitness som selvstændig (eget fitnesscenter), i offentlig regi (Køge Svømmeland – træning og behandling), i det private igen (Daværende Hard Work, som blev til fitness.dk, og nu hedder SATS).

Fra 2005 til 2014 var jeg som fuldtidsansat i Tune Idrætsforening som daglig leder af Center for Bedre Livskvalitet. Jeg har ydermere taget den grundlæggende lederuddannelse på CPH West og DGI’s lederuddannelse.

 Samtidig med jeg underviser på Danish Body Therapy uddannelsen, så er jeg behandler i Danish Body Therapy kropsterapi, og underviser i Energy Yoga i egen praksis. 

X