Danish Body Therapy (DBT) tilbyder bl.a. en 1-årig uddannelse til Kropsterapeut & Practitioner af høj kvalitet. 

Uddannelsen er en videreudvikling af kropsterapien, som har grobund i Danmark, kombineret med traditionel asiatisk bevægelses- og helsetradition. Denne kombination bevirker, at Danish Body Therapy meget vel kan være et af verdens mest effektive behandlingssystemer til en lang række af sygdomme, skader og ubalancer.

På vores 1-årige uddannelse lærer du blandt andet:

En bred vifte af massageteknikker (dybdegående, pulserende m.m.)
Om åndedrættet, intuition, nærhed og indføling i behandlingen
Zoneterapi, akupressur og lettere ledfrigørelse/stræk
Krop/psyke sammenhænge herunder diagnosticering og samtale
Asiatisk behandlings- og helsetradition (meridianer, 5-element teori m.m.)
Øvelser med rødder i asiatisk helsetradition

Og meget meget mere....

Du lærer:

At behandle stressrelaterede tilstande hos klienten. Langt størstedelen af den vestlige verdens sygdomme skyldes en for høj stressbelastning hos klienten.


At behandle fysiske skader og skavanker, som klienten kommer med og lærer at se bag om symptomerne, således at du også behandler årsagen til den opståede udfordring. Det kan være nakkespændinger, rygsmerter, mavesmerter, hovedpine eller smerter i arme og/eller ben, som klienten kommer med, der har grobund i en årsag.


At behandle klienter der henvender sig med udfordringer af psykisk karakter.


At kunne rådgive om og forevise terapeutiske øvelser til klienten, såfremt disse skal gives.


At fremme din egen fysik, psykiske kapacitet og håndtering af følelser samt akkumulere/håndtere din egen energi til gavn for sig selv og dine klienter.


Det meste af læringen sker ved briksen og via øvelser. Du har én primær underviser (én mester), og få øvrige undervisere med hver deres speciale tilknyttet din uddannelse. Dermed kan din læringsproces følges tæt, således at dit udviklingspotentiale hele tiden er i fokus. Man kan sige, at din læring sker ud fra mesterlære-princippet.

X