Danish Body Therapy - Uddannelse til kropsterapeut & practitioner

Danish Body Therapy har ambitioner om at, tilbyde vores 1-årige uddannelse i flere danske byer og rundt om i udlandet. Således vil vi gerne medvirke til, at gøre verden til et bedre sted at leve i for os alle.

Derfor har du, som uddannet Kropsterapeut & Practitioner fra Danish Body Therapy eller fra andre kropsterapeutiske retninger, og såfremt du besidder de rette kvalifikationer, mulighed for at blive underviser på/udbyder af Danish Body Therapy's kropsterapeutiske uddannelse. 

I så fald du efter endt uddannelse opfylder kriterierne, vil en skriftlig aftale ligge til grund for brug af navn, logo, evt. efteruddannelse og samarbejdet generelt. 

Vi søger i øjeblikket egnede kandidater til at være undervisere fra især København, Hundige/Greve, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Roskilde, Ringsted, Næstved, Hillerød og Helsingør.

Vi søger også egnede kandidater som vil bringe Danish Body Therapy ud i verden. Det kunne fx være til Sverige, Norge, Finland, Island, Grønland, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Luxemburg, Østrig, Rusland, Canada, Australien, Kina, Japan, Korea eller USA.  

Lige pt. er vi i gang med at opbygge vi et team af undervisere og hjælpeundervisere, men på sigt eller hvis du gerne vil undervise i Danish Body Therapy i et andet land, så lad os se på muligheden for, at du kan blive udbyder af uddannelsen i det pågældende land.

Skriv gerne til os via kontaktformularen eller til kim@danishbodytherapy.dk og hør nærmere.

X