Danish Body Therapy - Uddannelse til Kropsterapeut & Practitioner

Danish Body Therapy har ambitioner om, at tilbyde vores 1-årige uddannelse i flere danske byer og rundt om i udlandet. Således vil vi gerne medvirke til, at gøre verden til et bedre sted at leve i for os alle.

Derfor har du, som uddannet Kropsterapeut & Practitioner fra Danish Body Therapy eller Kropsterapeut fra andre kropsterapeutiske retninger, og såfremt du besidder de rette kvalifikationer, mulighed for at blive underviser eller hjælpeunderviser/assistent på Danish Body Therapy's kropsterapeutiske uddannelse.  

Vi søger i øjeblikket egnede kandidater til at være undervisere fra især København, Odense, Esbjerg, Hillerød og Helsingør (Nord for København).

Vi søger også egnede kandidater (kropsterapeuter) som ikke er bosiddende i Danmark til at bringe Danish Body Therapy ud i verden. Det kunne fx være til Sverige, Norge, Finland, Island, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Luxemburg, Østrig, Rusland, Canada, Australien, Kina, Japan, Korea eller USA.  

Lige pt. er vi i gang med at sammensætte en Danish Body Therapist - International uddannelse som vil kunne tages som bosiddende i et andet land end Danmark. Skriv til os såfremt du bor, eller skal bo i et andet land end Danmark, og gerne vil uddannes, og evt. efterfølgende kunne tilbyde vores uddannelse i det land du er/vil være i.

Skriv også gerne til os via kontaktformularen eller til kim@danishbodytherapy.dk og hør nærmere.

X