Undervisere

  • Primær underviser på de fleste hold er pt. grundlæggeren af Danish Body Therapy, Kim Kristiansen. Læs om Kim Kristiansen under - Om os - Kim Kristiansen.

 

 

  • Danish Body Therapy har diverse undervisere tilknyttet uddannelsen. Fx har vi en underviser der hedder Jannich Schaking Hansen. Jannich er uddannet kropsterapeut, og har i mange år undervist i kropsterapi, både behandlings- og træningsmæssigt. Jannich startede med at behandle i 1996.

  • Jannich Schaking Hansen

 

 

 

  • Metea Liv Skensved

Metea er én af de mest erfarne behandlere i Danmark. Hun underviser i fordøjelsen og zonetryk på uddannelsen.

 

Metea liv skensved – Exam. Yogaunderviser og Heilpraktiker ...

 

 

Hjælpeundervisere/assistenter

Der kan forekomme hjælpeundervisere/assistenter på vores hold. Disse hjælpeundervisere støtter op om undervisningen, lærer selv en masse, og er i en form for praktik under uddannelsen. Hjælpeundervisere vil være færdiguddannede kropsterapeuter, som efter endt uddannelsesforløb, vil være potentielle emner til, at blive undervisere på et hold. Send meget gerne en mail til kim@danishbodytherapy.dk, hvis du er interesseret i at blive hjælpeunderviser/assistent på Danish Body Therapy uddannelsen.

NYHED!! Hold i Odense og  Jylland

Vi opstarter i Odense til november, og arbejder på at opstarte hold i Jylland (Esbjerg), og søger derfor undervisere i det fynske og jyske uddannet i kropsterapi, som vi kan oplære til at undervise i Danish Body Therapy.

Såfremt du er fra Fyn (omkring Odense) eller Jylland (omkring Esbjerg), og er interesseret, så må du også meget gerne skrive til os på:  kim@danishbodytherapy.dk

 

 

X