fbpx

Undervisere

  • Primær underviser på Hold 1 er grundlæggeren af Danish Body Therapy, Kim Kristiansen.

  • Danish Body Therapy kan fra september 2019 præsentere en ny underviser dels på Danish Body Therapy uddannelsen, og dels på vores videreuddannelseskurser. Underviseren hedder Jannich Schaking Hansen. Jannich er uddannet kropsterapeut, og har i mange år undervist i kropsterapi, både behandlings- og træningsmæssigt. Jannich startede med at behandle i 1996.

  • Jannich Schaking Hansen

 

 

Hjælpeundervisere

Der kan forekomme hjælpeundervisere på vores hold. Disse hjælpeundervisere støtter op om undervisningen, lærer selv en masse, og er i en form for praktik under uddannelsen. Hjælpeundervisere vil være færdiguddannede kropsterapeuter, som efter endt uddannelsesforløb, vil være potentielle emner til, at blive undervisere på et hold. Send meget gerne en mail, hvis du er interesseret i at blive hjælpeunderviser på DBT-uddannelsen.

 

Gæsteundervisere

Danish Body Therapy benytter sig af gæsteundervisere. Eksempler på sådanne gæsteundervisere kunne være akupunktører, åndedrætsterapeuter, erfarne kropsterapeuter m.fl. som alle er dygtige og har flair for at undervise.

Send meget gerne en mail, hvis du er uddannet i noget af ovenstående eller andet, som du mener har interesse, og gerne vil undervise på DBT-uddannelsen eller DBT-kurser.

 

 

X