fbpx

Danish Body Therapy

Uddannelse, behandling, træning og administration

Kibækvænge 1
4600 Køge

Uddannelse og prøvebehandlinger

Kreativ Yoga
Prinsesse Maries Allé 13
1908 Frederiksberg

Uddannelse

Der arbejdes på at tilbyde Danish Body Therapy uddannelsen i Jylland.


 

Kontakt os på:

Telefon: 30 47 85 20
E-mail: info@danishbodytherapy.dk

Eller via Facebook Messenger 

I bil til Køge

Det er meget nemt, at komme til Danish Body Therapy's lokationer i Køge i bil. 
Vi holder til lige ved motorvejs af- og tilkørsler. Hvis du skal til Falkevej 22 i Køge, så kører du fra ved Ølby afkørslen. Hvis du skal til Kibækvænge 1, så kører du fra ved 31b (Lille Skensved) ved Køge Nord.

Det tager f.eks. kun ca. 25-30 minutter, at køre mellem Københavnsområdet og Danish Body Therapy i Køge. 

Der er gratis parkering på både Falkevej 22 og Kibækvænge 1 i Køge.

Skal du til kursus, uddannelse, træning eller samtale på Kibækvænge 1, så anbefales det, at du holder ca. 50 meter derfra - ude langs Humlebækvej. Hvis du skal til behandling kan du køre op på adressens grund og holde meget tæt ved. På Falkevej 22 anbefales det, at man holder holde ude på den tilstødende sidevej.

I bil til København, Frederiksberg

Skal du Prinsesse Marie Allé 13 så er der parkering efter gældende parkeringsregler, og i weekenden er chancerne for en P-plads meget større end i hverdagene.

Der er generelt 2 timers gratis parkering og gratis parkering hele søndagen. Det passer godt med, at uddannelsen på Frederiksberg foregår i weekenden.

Med tog eller bus

Kommer du med tog nordfra, så anbefales det, at du står af på Solrød Station og tager en bus, som kører til et busstoppested tæt ved enten Kibækvænge 1 (virksomheds-, uddannelses-, behandlings- og træningsadresse).

Hvis du skal til Falkevej 22 i Køge, så tag toget til Ølby station og gå ca. 500 meter til Falkevej 22, hvor vi har uddannelse, kurser, behandling og træning. 

Hvis du kommer med tog sydfra og skal til Køge, så kan du stå af på Ølby Station og tage en busforbindelse fra Ølby Station til Danish Body Therapys aktiviteter på enten Falkevej 22 eller Kibækvænge 1 i Køge.

Hvis du skal til Prinsesse Maries Allé 13, 2000 Frederiksberg (Kreativ Yoga), så er der gode forbindelse med tog og bus.  

Du kan planlægge din rejse mere specifik på www.rejseplanen.dk

Ekstremt nem rejse med tog til den kommende, nye Køge Nord Station

Danish Body Therapys aktiviteter ligger indenfor gå afstand til kommende, nye Køge Nord Station, som tages i brug i løbet af sommeren 2019.

Det bevirker, at togturen mellem København og Køge Nord Station kun vil tage ca. 20 minutter. Der er også togforbindelse til f.eks. Ringsted. 

Se her >

X