Showing all 8 results

Hasso Red

kr.99.00
Denne vin er opkaldt efter vores unikke familiehund, Hasso, en betroet følgesvend gennem stille tider og på eventyr. Produceret af druesorterne Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca og Tinta Barroca, er Hasso Red afslappet, frugtig og frisk af karakter, hvilket gør den til et fremragende valg til alle lejligheder med familie og venner.

KLIMA

Middelhavet

JORD

Skifer og granit

SORTER

30% Touriga Nacional, 30% Tinta Roriz, 20% Tinta Barroca og 20% ​​field blend

HØSTDATO

september 2019

HØST

brugervejledning

ALDRING

I rustfri ståltanke i 15 måneder

AFTAPNING/LANCERING

maj 2021 | august 2021

ALKOHOL

13 %

TOTAL SURHED

4,9 g/L (vinsyre)

PH

3,58

PRODUKTION

42.000 flasker

VINFREMSTILLING

Diogo Lopes og Maria Susete Melo

OPTA DÃO ALFROCHEIRO

kr.199.00
Sorten Alfrocheiro er en svær, lunefuld sort. Hvis det i en gruppe er et aktiv, så skinner det solo, når det vil og kun af hænderne på dem, der ved. Denne rigt farvede Alfrocheiro er et glimrende eksempel på vinmagerens beherskelse og respekt for terroiret og unikke egenskaber ved denne sort. HØSTÅR 2018 Drue Alfrocheiro DOC KLASSIFIKATION ALKOHOLINDHOLD 13,5 % Allergener: Indeholder sulfitter

OPTA DÃO GRANDE RESERVA

kr.249.00
Eukalyptusnuancer kan findes i denne vin, både i aroma og smag. Med stor kompleksitet, elegance og mangfoldighed er denne vin det ultimative eksempel på det bedste, som Dão har at tilbyde. HØSTÅR 2017 Druer Touriga Nacional, Alfrocheiro, Tinta Roriz DOC KLASSIFIKATION ALKOHOLINDHOLD 13,5 % Allergener: Indeholder sulfitter

OPTA DÃO RESERVA TINTO

kr.129.00
En kompleks dialog mellem træ og de delikate noter af Touriga Nacional, som strækker sig til en fyldig, men frugtig og afbalanceret vin. Nærmer sig noter af moden rød frugt og giver en behagelig fornemmelse af friskhed, kulminerende i en bemærkelsesværdig længde i munden og vedholdenhed. HØSTÅR 2019 Druer Touriga Nacional, Alfrocheiro, Tinta Roriz DOC KLASSIFIKATION ALKOHOLINDHOLD 13 % Allergener: Indeholder sulfitter

OPTA DÃO TINTO

kr.69.00
Glamorøst og med et blomstret udtryk, men også med rusticitet sammen med noter af moden rød frugt som jordbær og sorte kirsebær, er dette en blanding af tre druesorter, der tilsammen skaber en vin, der allerede har lige så mange medaljer som høst. Elegant og moderne, Opta Dão Red er en fornøjelse at drikke på grund af den perfekte harmoni, den tilbyder i munden. HØSTÅR  2020 Druer  Touriga Nacional, Alfrocheiro, Tinta Roriz DOC KLASSIFIKATION  ALKOHOLINDHOLD 13 % Allergener: Indeholder sulfitter

Quinta da Vegia Reserva

kr.259.00
2016

Quinta da Vegia Reserva

Grape varieties

Touriga Nacional and Tinta Roriz.

Winemaking

Manual harvest in 25kg cases; alcoholic fermentation during 15-20 days in stainless steel vats with temperature control.

Tasting notes

Floral notes flavor, black fruit jam and soft wood complex, good acidity and very pronounced tannins. Large mouth presence, long and powerful.

Quinta da Vegia Solo Franco

kr.99.00
2017

Quinta da Vegia Solo Franco

Grape varieties

Tinta Roriz, Touriga Nacional and Tinta Amarela.

Winemaking

Manual harvest in 25kg cases. alcoholic fermentation during 15-20 days in stainless steel vats with temperature control.

Tasting notes

Aroma with floral notes, red fruit and some vegetables soft sensations. Very delicate palate, soft tannins and medium aftertaste.

Quinta do Convento Red Reserve

kr.179.00
Oprindelsen af ​​Quinta do Convento de São Pedro das Águias-klostret går tilbage til det 12. århundrede, hvor munke af cistercienserordenen slog sig ned i Távora-dalen og bidrog til introduktionen af ​​vingårdskultur i regionen. Quinta do Convento Red Reserve er lavet af en markblanding fra gamle vinstokke, som efter gæring i åbne tanke ( Lagares ), lagres i 13 måneder på franske egetræsfade.

KLIMA

Middelhavet

JORD

Skifer og granit

Drue

100 % gamle vinstokke (markblanding)

GENNEMSNITLIG VINGÅRDSALDER

50 år

HØSTDATO

september 2018

HØST

brugervejledning

ALDRING

På nye og andet års franske egetræsfade i 13 måneder, efterfulgt af flaskelagring i 16 måneder

AFTAPNING/LANCERING

august 2020 | januar 2022

ALKOHOL

13 %

TOTAL SURHED

5,7 g/L (vinsyre)

PH

3,45

PRODUKTION

3200 flasker

VINFREMSTILLING

Diogo Lopes og Maria Susete Melo