Danish Body Therapy (DBT) er en kropsterapeutisk behandlingsform med en masse indhold og mange muligheder.

Oplev selv på egen krop, hvad en behandling kan give dig!

I behandlingen benytter vi bl.a. en dybdegående og pulserende massage, hvor vi arbejder med kroppen og dens energisystem samt energisystemets indvirkning på kroppen og organerne. Udgangspunktet for behandlingen tager sit afsæt i det du som klient kommer med både på det fysiske og psykiske plan. Vi bruger lymfedrænage, akupressur, zoneterapi, ledfrigørende teknik, åndedrætsteknik og samtale/coaching. 

For os som DBT-kropsterapeuter er der ikke to mennesker eller to kroppe, der er ens. Ligeledes er der heller ikke to behandlinger, der er ens. Behandlingen bliver sammensat af de teknikker og metoder vi arbejder med. Der kan være mere af det ene, end af det andet. Hvad vigtigst er, at din behandling er skræddersyet til netop dig med et resultat der skaber forandring for dig.

Kropsterapi kan skabe forandringer for mange på bl.a. følgende områder:
Reducering af stress (Danish Body Therapy er specialiseret i stressområdet), dæmpe angst, forløse traumer, afhjælpe gigtsmerter, afhjælpe smerter generelt, forbedre tilstanden efter et piskesmæld, fjerne eller afhjælpe en tennisalbue, museskader m.m., fjerne eller afhjælpe ryg- og nakkeproblemer, forbedre din tilstand, hvis du har astma, KOL eller andre lungerelaterede sygdomme, forbedre din fordøjelse, fjerne eller afhjælpe søvnløshed m.m.


Ovenstående er bare et lille udsnit af de områder, der kan behandles via Danish Body Therapy.

Du kan bestille tid via: www.klinik-kropsterapi.dk eller skriv til os og hør nærmere om, hvor din nærmeste terapeut befinder sig på: info@danishbodytherapy.dk eller kontakt os via Messenger.

 

 

 

X