Danish Body Therapy (DBT) tilbyder bl.a. en 1-årig kropsterapeutisk uddannelse af høj kvalitet. 

Uddannelsen er en videreudvikling af kropsterapien, som har grobund i Danmark, kombineret med traditionel asiatisk bevægelses- og helsetradition. Denne kombination bevirker, at Danish Body Therapy meget vel kan være et af verdens mest effektive behandlingssystemer til en lang række af sygdomme, skader og ubalancer, især stressrelaterede.

På uddannelsen får du blandt andet:

En bred vifte af massageteknikker (dybdegående, pulserende m.m.).
Om åndedrættet, intuition, nærhed og indføling i behandlingen.
Zoneterapi, akupressur og lettere ledfrigørelse/stræk.
Krop/psyke sammenhænge herunder diagnostisering og samtale.
Asiatisk behandlings- og helsetradition (meridianer, 5-element teori m.m.).
Yogaøvelser med rødder i asiatisk helsetradition.

Uddannelsen er for alle uanset hvilket erhverv du eventuelt har i dag. Rigtig mange tager uddannelsen mens de arbejder, hvilket er en god løsning. Man kan således ofte regulere sine arbejdstimer i forhold til hvor man vil lægge sin energi. 

Uddannelsen er også oplagt som en videreuddannelse, hvis du f.eks. er massør, zoneterapeut, coach eller psykoterapeut. 

Uddannelsen afsluttes med en eksamen, hvor du efter bestået eksamen bliver certificeret Danish Body Therapy Kropsterapeut & Practitioner. 

Du lærer:

At behandle stressrelaterede tilstande hos klienten. Langt størstedelen af den vestlige verdens sygdomme skyldes en for høj stressbelastning hos klienten.
At behandle fysiske skader og skavanker, som klienten kommer med og lærer at se bag om symptomerne, således at du også behandler årsagen til den opståede udfordring. Det kan være nakkespændinger, rygsmerter, mavesmerter, hovedpine eller smerter i arme og/eller ben, som klienten kommer med, der har grobund i en årsag.
At behandle klienter der henvender sig med udfordringer af psykisk karakter.
At kunne rådgive om og forevise terapeutiske øvelser til klienten, såfremt disse skal gives.
At fremme din egen fysik, psykiske kapacitet og håndtering af følelser samt akkumulere/håndtere din egen energi til gavn for sig selv og dine klienter.
Det meste af læringen sker ved briksen og via øvelser og du har én primær underviser (én mester), som følger dig og derved lærer dig og din læringsproces rigtig godt at kende, således at dit udviklingspotentiale hele tiden bliver fulgt tæt. Man kan sige, at din læring sker ud fra en slags mesterlære-princip.

X