Danish Body Therapy (DBT) tilbyder en 1-årig kropsterapeutisk uddannelse af høj kvalitet. 

Uddannelsen er grundlagt ud fra kropsterapien, som er udviklet i Danmark og asiatisk bevægelses- og helsetradition. Denne kombination bevirker, at Danish Body Therapy meget vel kan være et af verdens mest effektive behandlingssystemer til en lang række af sygdomme, skader og ubalancer.

På uddannelsen får du blandt andet:

En bred vifte af massageteknikker (dybdegående, pulserende m.m.).
Om åndedrættet, intuition, nærhed og indføling i behandlingen.
Zoneterapi, akupressur og lettere ledfrigørelse/stræk.
Krop/psyke sammenhænge herunder diagnostisering og samtale.
Asiatisk behandlings- og helsetradition (meridianer, 5-element teori m.m.).
Øvelser med rødder i asiatisk helsetradition.

Uddannelsen er for alle uanset om du har et arbejde, er ledig eller studerende. Rigtig mange tager uddannelsen mens de arbejder, men mulighederne er mange. 

Uddannelsen er også oplagt som en videreuddannelse, hvis du fx er kropsterapeut, massør, zoneterapeut, coach eller psykoterapeut, idet du helt sikkert vil lære noget nyt, som du kan bruge i din praksis og til dig selv. 

Uddannelsen afsluttes med en eksamen, hvor du efter bestået eksamen bliver certificeret Danish Body Therapy Kropsterapeut & Practitioner. 

Du lærer:

At behandle stressrelaterede tilstande hos klienten. Langt størstedelen af den vestlige verdens sygdomme skyldes en for høj stressbelastning hos klienten.
At behandle fysiske skader og skavanker, som klienten kommer med og lærer at se bag om symptomerne, således at du også behandler årsagen til den opståede udfordring. Det kan være nakkespændinger, rygsmerter, mavesmerter, hovedpine eller smerter i arme og/eller ben, som klienten kommer med, der har grobund i en årsag.
At behandle klienter der henvender sig med udfordringer af psykisk karakter.
At kunne rådgive om og forevise terapeutiske øvelser til klienten, såfremt disse skal gives.
At fremme din egen fysik, psykiske kapacitet og håndtering af følelser samt akkumulere/håndtere din egen energi til gavn for sig selv og dine klienter.
Det meste af læringen sker ved briksen og via øvelser og du har én primær underviser (én mester). Der er få øvrige dygtige undervisere tilknyttet uddannelsen. Den primære underviser følger dig og derved lærer dig og din læringproces rigtig godt at kende, således at dit udviklingspotentiale hele tiden bliver fulgt tæt. Man kan sige, at din læring sker ud fra mesterlære-princippet.

X