Primære undervisere

Primær underviser er bl.a. grundlæggeren af Danish Body Therapy, Kim Kristiansen. Fra september 2019 indgik Jannich Schaking Hansen i underviser-teamet. Metea Liv Skensved er også med i teamet.

Gæsteundervisere

Danish Body Therapy benytter sig af gæsteundervisere. Eksempler på sådanne gæsteundervisere kunne være akupunktører, åndedrætsterapeuter, erfarne kropsterapeuter m.fl. som alle er dygtige og har flair for at undervise.

Send meget gerne en mail, hvis du er uddannet i noget af ovenstående eller andet, som du mener har interesse, og gerne vil undervise på DBT-uddannelsen eller DBT-kurser.

Hjælpeundervisere

Der kan forekomme hjælpeundervisere på vores hold. Disse hjælpeundervisere støtter op om undervisningen, lærer selv en masse, og er i en form for praktik under uddannelsen. Hjælpeundervisere vil være erfarne og dygtige kropsterapeuter, som efter endt uddannelsesforløb, vil være potentielle emner til, at blive undervisere på et hold. Send meget gerne en mail til kim@danishbodytherapy.dk, hvis du er interesseret i at blive hjælpeunderviser på DBT-uddannelsen.

X